tiistai 20. lokakuuta 2015

Rahan ansaitseminen on toistaiseksi ollut hidasta

Olikin näköjään onnekas sattuma vain tuo yksi TradeTrackerin myynti, sillä uusia myyntejä tai edes klikkejä ei ole tullut. Myöskään vierailuita ei sivuilleni ole juurikaan tullut. Blogit.fi palvelu ei ilmeisesti hyväksynyt yhtään sivustoani (tai sitten siellä on kiire), joten täytynee tulla toimeen ilman heitä.

TradeDoublerin mainoksia en ole vielä ehtinyt juurikaan laittamaan, joten se on ymmärrettävää, että sieltä ei ole mitään tullut, koska ei ole mainoksia mitä näyttää eikä lukijoita jotka näkisivät mainoksia :).

Mielipidekyselyissäkin on ollut hiljaista, joskin silloin tällöin kyselyitä on tullut.

PaidViewPointissa ei ole näköjään hirveästi järkeä jos ei asu USA:ssa. Ilmeisesti lähes jokainen kysely on suunnattu USA:n kansalaisille ja ainakaan itse en ole vielä n. 3 viikossa saanut yhteenä oikeaa kyselyä. Lähes joka päivä on tullut 0,03$ arvoinen kysely nimeltään Trait Survey, joka käytännössä on heidän omaa tietojen keräämistä ja minun profiloimista varten. Sinäänsä tuo systeemi on hyvä, eli tekemällä Trait Surveytä saat nostettua Trait Scorea. Trait score on heidän oma pisteytysjärjestelmä, joka arvioi käyttäjien vastauksien todenmukaisuuksia. Usein kyselyissä on samoja kysymyksiä eri sanoin ja sinun pitää vastata rehellisesti tai Trait score putoo. Mitä korkeampi Trait Score, sitä enemmän saat kyselyitä ja rahaa kyselyistä. Valitettavasti tämä on nähtävästi kuitenkin vain USA:n kansalaisille hyödyllinen sivusto. Aion kuitenkin jatkaa sivuston testaamista ainakin siihen asti, että saan miniminostorajan 15$ täyteen. Tätä vauhtia siinä tosin menee vielä n. 2 vuotta :).

Suomitutka.fi on ollut oiva lisä Vaikuttajapaneelin ja europaneelin lisäksi. Vaikuttaisi olevan vaikuttajapaneelin veroinen sivusto, eli parempi kuin europaneeli. Käsittelen tarkemmin kyselyiden määrää ja niistä ansaittuja rahoja kuukausikatsauksessa muutaman viikon päästä.

Luottoa silti löytyy, että pääsen näistä alkukankeuksista ja rupean saamaan enemmän rahaa netistä. Onneksi edellisessä tekstissäni passiivisesta tulosta mainitsemani sijoitukset Nordnetissä tuottavat jo jatkuvasti kasvavaa tuottoa täysin passiivisesti.

Miten teillä sujuu rahan tienaus netistä?


Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

3 kommenttia:

  1. Olen itse havainnut saman. Rahan tulo todellakin hidasta. Olen itsekin tässä nyt reilun kuukauden verran yrittänty tehdä rahaa netissä mutta eipä ole mitään vielä tilille tullut :(
    Olisiko hyviä ideoita ?

    Tutustu blogiini: Mainosrahaa... onko se mahdollista?

    VastaaPoista
  2. Olen itse havainnut saman. Rahan tulo todellakin hidasta. Olen itsekin tässä nyt reilun kuukauden verran yrittänty tehdä rahaa netissä mutta eipä ole mitään vielä tilille tullut :(
    Olisiko hyviä ideoita ?

    Tutustu blogiini: Mainosrahaa... onko se mahdollista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Sinullakin siis alku on hankalaa, helpottavaa kuulla etten ole ainoa :) Mukava törmätä täällä "kolleegoihin" . Tsemppiä vaan tulojen kasvatukseen!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...