torstai 19. marraskuuta 2015

Toinen Stockan lahjakortti

Sain toisen tilaisuuden ansaita Stockan lahjakortin. Tällä kertaa tehtävänä oli mennä kuuntelemaan Aikalomien myyntiesittely lomaosakkeista. Luvattu kesto oli noin
1 tunti ja sinne piti ottaa puoliso mukaan. Palkinnoksi luvattiin 50€ lahjakortti Stockmannille.

Kävimme viime viikolla ko. tilaisuudessa. Heti ensitöikseni sanon oman mielipiteen kyseisestä tilaisuudesta. Tuote oli mielestäni huono, myyntipuhe ulkoa opeteltu, jossa selkeästi jätettiin tarkoituksella tiettyjä asioita kertomatta. Tilaisuus oli erittäin painostava (ymmärrettävästi tottakai, bisnestähän he yrittävät tehdä), joten voisin kuvitella herkkäluonteisen ihmisen olevan aika helposti vietävissä ja ympäripuhuttavissa lomaosakkeen ostoon. Eli minun suositukseni on älä osta mitään Aikalomilta!

Itse tilaisuus kesti noin 45 minuuttia emmekä saaneet lahjakorttia heti mukaan, vaan se luvattiin lähettää postissa viikon sisällä. Toistaiseksi sitä ei ole näkynyt ja saa nähdä näkyykö koskaan. Nyt vielä postin lakkokin sotkee tätä kuviota. Kerroin Aikalomille, että mietin vielä, enkä aiokaan kertoa omaa (kielteistä) päätöstäni ennenkuin saan lahjakortin itselleni. Toivottavasti saamme joskus vielä lahjakortin.

Melkein suosittelisin jättämään Aikalomien esittelyn mielummin väliin, ei ole vaivan väärti tuo 50 euron lahjakortti. Onko joku muu teistä ollut vastaavissa myyntitilaisuuksissa?

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...