torstai 26. marraskuuta 2015

Mysteerishoppaus - Helion

Seuraava testaamisen kohde sitten ekstratulojen ansaitsemisessa on mysteerishoppaus. Mysteerishoppaus on siis ihan tavallisena asiakkaana oloa. Tavallisesti sinun tulee tehdä vierailu johonkin liikkeeseen ja joko ostaa jokin tietty tuote tai kysellä jostain tietystä tuotteesta. Vierailun jälkeen vierailusta kirjoitetaan raportti asiakasyritykselle. Yleensä sillä pyritään testaamaan esimerkiksi asiakaspalvelun tasoa.

Rekisteröidyin Helioniin, joka on englanninkielinen sivusto. Helion välittää siis mysteerishoppauskeikkoja. Koska sivusto on englanninkielinen, niin myös raportit pitää tehdä englanniksi. Oman arvioni mukaan tämä karsii aika paljon kilpailua, koska moni vierastaa englanninkielellä kirjoittamista. Lisäksi tämä on hyvä mahdollisuus treenata omaa kielitaitoaan! Suosittelen liittymään jos mysteerishoppaus kiinnostaa ja englanti taipuu edes kohtuullisesti.

Itse olen nyt tehnyt jo 5 keikkaa, joista on palkkiota tulossa yhteensä 95 euroa. Tästä summasta pitää tietysti maksaa verot oman veroprosentin mukaisesti. Palkkiot maksetaan aina seuraavan kuun loppupuolella.

Nämä näin ensivaikutelmana. Tarvittaessa voin antaa lisätietoa jos joku sitä haluaa. Pyrin kirjoittamaan kokemuksia joskus myöhemmin, kun olen ehtinyt pidempään käyttää palvelua.



Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...