tiistai 10. marraskuuta 2015

Erilainen mielipidetutkimus takana - Suomitutkasta ensimmäiset rahat tilille!

Image courtesy of foto76 at FreeDigitalPhotos.net
Kuten kirjoitin edellisessä tekstissäni, niin minulla oli eilen hieman erilainen mielipidetutkimus. Kyseessä oli ryhmäkeskustelu, jossa keskusteltiin asunnon omistamisesta eri näkökulmista. Keskustelijoita oli yhteensä 8. Lisäksi paikalla oli keskustelun vetäjä, joka johdatteli keskustelua eteenpäin sekä myös toinen kyselyfirman edustaja, joka lähinnä dokumentoi kaiken keskustelun ylös.

Tapahtuma oli ihan leppoisa ja paikalla oli sen verran aktiivista porukkaa, että itse tyydyin lähinnä kuuntelemaan, sillä suunvuoroa oli välillä vaikeakin saada. Tarjolla oli pientä purtavaa, vichyä ja limpparia. Homma kesti hieman yli 1½ tuntia, eli jäimme alle 2 tunnin. Palkkioksi sain lähtiessä käteen 80 euron Stockmannin lahjakortin, joka säästää suoraan minun joululahjakuluja. Voisin ehdottomasti harkita uudestaankin samanlaista järjestelyä. Aloin miettimään, niin 50€ lahjakortti tuosta vaivasta alkaa olla aika minimi. Tuo 80 euroa on sopiva.

Lisäksi kuten otsikkokin sanoo, sain Suomitutkasta ensimmäisen maksun netissä tehdyistä mielipidetutkimuksista. Liityin paneeliin vasta vähän yli kuukausi sitten, joten tämä oli mieluisa yllätys että ensimmäinen maksuraja tuli näinkin nopeasti vastaan. Suomitutkassa nostoraja on vain 5€ (yleensä näissä on 10€), joten nostin 5,50 € PayPal tililleni. Paypal tosin otti 0,11 € komissiota taas tästä siirrosta, joten nettona sain 5,39 €. Laitoin tänään aamulla PayPaliin pyynnön kotiutuksesta omalle pankkitille ja rahojen pitäisi edellisten kokemusten perusteella näkyä tililläni huomenna tai viimeistään ylihuomenna.


Suosittelen liittymään Suomitutkan jäseneksi! Kyselyitä on kohtuullisesti tarjolla ja niistä saatava palkkio on hieman kilpailevia tutkimuksia parempi. Kuten näette, rahaa netistä on saatavilla! Ei mitään omaisuuksia, mutta pieniä lisätuloja kuitenkin. Tämänkin rahan siirrän suoraan täysimääräisenä Nordnetin sijoitussalkkuuni, jossa pistän nämäkin rahat poikimaan enemmän rahaa! Suosittelen sijoittamaan aluksi Nordnetin Superrahastoihin, jotka ovat täysin kuluttomia ja alkuun pääsee hyvin pienillä summilla. Minimisijoitussumma on vain 15€, joka tulee 1-2 kuukaudessa täyteen pelkästään näillä nettituloilla tällä hetkellä. Lisäksi kannattaa toki sijoittaa myös palkasta sivuun jäävät rahat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...