perjantai 2. lokakuuta 2015

TradeTracker ja affiliate markkinointi

Omien empiiristen tutkimuksien mukaan parhaimmille ansioille netissä pääsee affiliate-, eli kumppanuusmarkkinoinnilla. Kumppanuusmarkkinoinnin ideana on, että sivustot, blogit ym. voivat sijoitella yhteistyöyritysten mainoksia omille sivuilleen. Mikäli asiakas siirtyy esimerkiksi yhdeltä minun sivuston mainoksen kautta asiakasyrityksen sivuille ja tekee ostoksen, niin saan ostoksesta pienen komission. Mainostava yritys saa näin halpaa mainostilaa, sillä he eivät maksa tyhjästä, vain pelkästään toteutuneista kaupoista.

Yksi affiliate-markkinointisivusto on TradeTracker. Aloittaminen on helppoa. Voit rekisteröityä helposti tästä. Rekisteröinnin jälkeen odottelet, että TradeTracker hyväksyy sinun hakemuksesi, jonka jälkeen voit alkaa laittamaan mainoksia sivuillesi.

Koska affiliate-markkinoinnissa maksetaan vain toteutuneista kaupoista, niin on entistä tärkeämpää, että sivu(i)llasi on järkevää ja lukijoita kiinnostavaa sisältöä. Lisäksi mainokset tulee olla kohdennettu vastaamaan sivun ydinsisältöä, eli nicheä. Muussa tapauksessa sivustollesi ei tule vierailijoita eivätkä ne harvat vierailijat myöskään kiinnostu klikkaamaan mainoksia, jos esimerkiksi matkailusivustolla mainostetaan lehtitarjouksia.

TradeTrackerillä on nyt myös liittymiskampanja käynnissä. Liittymällä nyt saat 10 euron aloitusbonuksen!

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...