keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Liityin Suomitutka.fi mielipidepaneeliin

Kuten otsikko sanoo, niin liityin Suomitutka.fi mielipidepaneeliin. Kyseessä on myös Cintin alustalle tehty paneeli ja homma toimii ihan samalla tavalla kuin kirjoituksessani Vaikuttajapaneelista ja Netpanelista.
Lähde: Freedigitalphotos.net

Palkkiot vaihtelevat sivujen mukaan 0,5 - 2 € välillä, eli kuulostaa samantapaiselta kuin Vaikuttajapaneelissa. Mielipidetutkimuksia tulee kuukaudessa maksimissaan 6. Tämä kannattaa säätää asetuksista kuntoon, koska muistaakseni oletusasetus oli, että kyselyitä tulisi huomattavasti vähemmän. Palkkiot voi nostaa tuttuun tapaan omalle PayPal tilille tai lahjakorttina, kun kyselypalkkioita on kertynyt 10 euroa.

Saa nähdä tienaako tällä mitään. Ensivaikutelma näyttää ainakin ihan mukavalta. Tein juuri ensimmäisen tutkimuksen. Kysely kesti 8 minuuttia ja sain siitä 0,6 €.

Onko lukijoilla jotain muita järkeviä sivustoja mitä käytätte?

3 kommenttia:

  1. Itse olen suomitutkan lisäksi myös europaneelissa (www.europaneeli.org)

    Mukava nähdä, että moni muukin on ruvennut pitämään näitä tienausblogeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mukavaa, että eksyit blogiini! Saanko uudella mikä on sinun blogisi? Mielellään lisäksi sen blogrolliini. Täytyykin kokeilla europaneelia!

      Cheers!

      Poista
    2. Koitin rekisteröityä europaneeliin, mutta herjasi, että olen jo rekisteröitynyt. Testasin Netpanelin käyttäjätunnuksia, niin pääsin niillä sisään ja näytti Netpanelin saldot. Eli ilmeisesti Netpanel on sama asia kuin europaneeli.org.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...