perjantai 9. lokakuuta 2015

Ensimmäinen myynti TradeTrackerissä

Wuhuu! *Rumpujen pärinää*

Kävin katsastamassa TradeTrackerin tilanteen tänään samalla kun tarvitsin uutta mainosmateriaalia yhdelle sivustolleni. Ilokseni huomasin, että olen saanut ensimmäisen myynnin. Yhden sivustoni lukija oli tehnyt ostoksen ja sain sitä kautta 3,30 eur
on komission.

Kertauksen vuoksi TradeTracker on siis affiliate- eli kumppanuusmainontasivusto. TradeTrackerin kautta julkaisija, kuten minä, voi liittää sivustolleen mainoksia. Mikäli joku mainoksen kautta päätyy tekemään ostoksia mainostajan verkkokaupassa, niin julkaisijalle maksetaan tästä pieni komissio. TradeTracker on siis välittäjä julkaisijan ja mainostajan välissä.


Olen tehnyt kovasti töitä sivustojeni sisällön tuottamiseksi ja pikkuhiljaa sivustoilla on liikenne kasvanut. Nyt sain vihdoin ensimmäisen pienen palkinnon tästä työstä. Toivottavasti tämä on vain alkua ja vauhti kiihtyy tästä :)! Nämä pienet onnistumiset antavat itselleni uskoa, että tämä homma kannattaa. Suosittelen myös teille lukijoille liittymään TradeTrackeriin. Liittyminen on maksutonta ja lisäksi saat vielä 10 € liittymisbonuksen.

Hauskaa viikonloppua!

Image courtesy of nuchylee at FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...